Inte så mycket alls

Jag är ledig idag. Vilket innebär att jag stökar på hemma. 

Igår handlade vi gips och grejer och bestämde oss att hitta alla byggkvitton så vi har dom samlade. Vi har ju faktiskt en pärm för dem. 
Efter det fick jag som upp ett il, så jag möblerade om i köket. Ja. Bytte plats på micron och matberedaren. Advanced shit. 

Sov till 11 idag innan Roger väckte mig. Sen har jag satt in alla papper jag kunnat hitta i diverse pärmar och tvättat och vikt torr tvätt. Tanken var väl att jag skulle göra matlådor och torka golvet också.. 

Men jag la mig i soffan, la mobilen med musik spelandes på magen och upptäckte att bebis reagerade. Man kan tydligen numer se sparkarna utanpå magen också. Tror ni jag fått mycket gjort efter det? 

Jag undrar dock om det betyder att bebis gillar det eller försöker sparka bort oljudet. 

Är dom dum i hela huvet?

Jag förstår inte hur man kan få styckmord till dråp. Har man dödat någon, och sedan bestämmer sig för att dela upp personen i mindre bitar ... Då tycker jag faktiskt att man borde dömmas å det grövsta. 
Hade han kanske dödat. Fine. Dråp. Whoopsie liksom, jag råkade. Tar du fram sågen är du medveten om vad du gör. 

Äh vad fan, när dom liks är igång kan dom väl lika gärna klassa det som vållande till annans död. 

Jag nåt illa. 
Jag förstår inte var världen är påväg.

-.-

Alltså. För att ha jobbat med samma jobb i 3 år så var det väldigt, väldigt svårt att skriva en beskrivning om vad man gör om dagarna.

Jag har precis knåpat färdigt min ansökan om havandeskapspenning, graviditetspenning som det heter nu för tiden, och ... jag tror banne mig att alla myndigheter gör såna här formulär så knepiga och jobbiga dom bara kan för att avskräcka folk från att ansöka om bidrag eller annat liknande. Myndigheter vill inte hjälpa. Dom vill inte jobba. Dom vill bara rulla tummarna.

Imorgon ska jag skicka in det här. Sen ska vi hålla tummarna för att jag inte får avslag.

Update.

Jag är fortfarande lite småförkyld, men jag härdade ut och jobbade måndag-tisdag, och var ledig igår och idag. Igår hade jag en ruggigt dålig dag, mådde illa och var bara allmänt slö. Idag har jag varit lite piggare, har varit i stora staden och lunchat med Therese och Malin. Typ bästa stunden på hela veckan, än om maten hade kunnat vara bättre. Den var ju inte dålig, men jag föredrar en vanlig hederlig slafspizza framför en tillsnoffsad variant med vindelrökt skinka och mozzarella ;P

I övrigt så har jag en del att tänka på. Dels så måste vi börja tänka och titta på barnvagnar, och sedan måste jag knåpa ihop en ansökan om havandeskapspenning, eller graviditetspenning som det heter nu för tiden.

Det är bara så jobbigt att tänka på.
Och sen att vi dessutom inte är klar med badrummet än.
Och att Roger är sjuk fortfarande.

... Och jag är hungrig. Med det är snart läggdags för mig.

RSS 2.0