Köp&sälj

Jag har börjat sälja saker på Facebook. Först tänkte jag bara sälja rullgardinen, som är för kort för alla våra fönster. Och nu när den är såld (paxad) så fick jag som upp suget. 
Så igår kväll låg jag och tänkte på vad jag kunde sälja mer (hahaha) typ som lyxfällan. 

Men man har ju för mycket saker. Jag har tex 4 oöppnade blonderingsboxar. 4!! Och jag tänker inte färga håret igen, nu när jag äntligen fått tillbaka min riktiga hårfärg! Möjligtvis slinga någon gång i framtiden. 

Vi har en hatthylla i källaren som vi inte använder. Eller kommer att använda. Sen började jag tänka filmer. Och kläder. Kökssaker. Det är så enkelt att sälja på Facebook upptäckte jag, i den lokala köp och säljgruppen. 

Om jag tar 10kr per film så tjänar jag 1000 spänn, t ex. Men jag vill å andra sidan inte sälja alla mina filmer. 


Nu ska jag plocka ut pannkakan ur ugnen :)

TMI

Det är 17(!!) dagar sedan jag skrev sist, och det beror väl mest på att jag inte har så mycket att rapportera. Jag är ju mest bara med Svanteman hela dagarna och där blir det mycket sammasamma. Jag har börjat, och sett färdigt, the Killing. 
Snacka om att teven kan sluka tid. 

Vi har byggt klart teverummet, fönsterna. Officiellt färdigsalade. Inofficiellt så behöver burspråket slipas och målas. 
Eller vi. Svärfar med bror. 


I söndags var vi till akuten med lilleman också. Han var förstoppad även fast dom säger att helammade barn inte kan bli det. Han skrek och hade ont och dom menade att det är normalt att barn inte bajsar på 10 dagar. 
Och det är det väl kanske, men han hade ju ont. Och ville inte äta. Vi vet inte om det var det, men han blev då mycket nöjdare efter lavemanget. 
Han har visserligen fortfarande inte bajsat som han brukar, men han verkar inte lida eller så och han kissar som vanligt så det är väl inget att oroa sig över. Han kanske inte vågar skrika som han gjorde i söndags, i rädsla för att få både det ena och andra där bak.

Förlåt om det blev fö mycket information^ 



RSS 2.0