Art

Det är så deprimerande när man vill vara konstnärlig eller begåvad på något annat vis. När man har en idé men det inte riktigt kommer ut som man tänkt sig. 

Sömn

Jag känner att det är lite zombiemode här. 
Svente har kommit på att det är skitkul att vakna 118 gånger under natten. Jag är inte lika förtjust. Kan man väl säga. 

Han är lite tät i näsan, så det kan vara det. Men bara när han ligger, i don't understand ?!? Också har han upptäckt att han är en egen individ och att det är läskigt att ligga själv och inte veta var mammafisen är. 

Jag hoppas det vänder snart för jag är slutkörd och Svante sover inte överdrivet mycket mer på dagen för det. Han kanske är för trött? Eller hålls han vaken av oss/Roger? För när Roger åkt till jobbet så brukar han kunna sova en längre stund igen... 

Åhja. Det är en kort period i livet. 

Nostalgi

Kollade igenom "gamla" bilder, och känner mig gammal. 

2007(?)

Jag är blott 25 (om 6 månader) men det känns som att jag har levt förevigt ^ det är, till exempel, 10 år sedan vi åkte till augustibuller för första gången. 
Det är 9 år sedan pinan som kallades skola i burträsk var över. Det har redan gått 6 år sedan vi gick ut gymnasiet. 

Det är 10 år sedan jag hade mitt första jobb. Sommarjobb visserligen, men det är fortfarande ett jobb. Klippa gräs, köra röjsåg, spola silos och skrapa färg från dörrar. 50kr/h. 

För 10 år sedan var jag vegetarian. Och höll på med konfirmationen. Under själva konfirmationen skulle endel av oss läsa en text och en annan del agera den. Texten tror jag var delad på 5, men i slutändan var det jag som stod där fram i kyrkan - nästintill ensam - och läste 1-2 A4. Hes. För att någon vågade inte, någon annan hade tappat rösten och liknande. 
Kan ni tänka er. Jag - läsa högt - för en kyrka fullsatt. Jag har svårt att föreställa mig att jag skulle klara det idag. 

I år har jag jobbat 5 år på Ica. Och haft körkort i 6 år. 

Hur sinnessjukt är det? 
Och Svante blir 6 månader på lördag.  Vad hände med tiden??

Time flies

Det är så konstigt. 
Jag har mest energi och inspiration att göra saker när jag har gått och lagt mig för kvällen. "Åh, det ska jag göra imorgon!" Och sen blir det morgon och då känner jag bara "mjääh". 

Tiden går så fort. Det är 3 månader sedan jag skrev något. Men det känns ändå dom att jag inte direkt har något att berätta. Bakrutan på forden pajjade. Vi lagade det. Det blev jul. Svante blev 5 månader. Huserade nyår hemma och gjorde natt 6.20. 

Vi har rivit både öppna spisen och glasdörrtjosanet in till vardagsrummet. Så nu ska vi försöka lägga tid, energi och pengar på det. Problemet är ju det här med pengarna. 
Det är svårt att renovera så mycket med föräldrapenning. Men snart kan jag förhoppningsvis börja jobba lite extra. Om jag får komma tillbaka alltså, dom kanske tycker det är skönt att slippa mig på jobbet ^^ 

På onsdag ska vi till BVC och väga/mäta samt vaccinera och läkarkontroll. Vaccination gick ju bra sist, men han var ju så liten då.. Han har bra nog mycket mer vilja och styrka nu. Men den här gången är dom två, så då kan dom sticka samtidigt.. 
Jag hatar att det alltid blir mamma som är boven, som gör allt otäckt med honom. Medan pappa är den roliga. Samtidigt så är det mamma som är tröst, och mat än så länge. Jag tror mamma är liiiite bättre ;)

RSS 2.0