Snart Semester

Åh. Jag har tre arbetsdagar kvar till semester. Fredag, Måndag & Tisdag. Det känns både skönt och stressande, eftersom det - logiskt nog - innebär att semestern snart är över. 

Vi hade ju som mål att vara klar med farstukvisten innan vi gick på semester, eftersom vi under semestern tänkte byta tak och eventuellt fasad om det hinns med. Jag börjar vara skeptiskt. Dels så kommer vi oss ut så sent på kvällarna så vi hinner bara jobba på ca 2timmar de kvällar vi tar oss ut. Och man kan ju faktiskt inte jobba hela dagarna varje dag. 
Så det tar sig, sakta men säkert. Vi har lyckats snickra ihop något som ska likna en plattform och fäst den i väggen och gett den stöttor. Ikväll tänkte vi få till själva stolparna. De här som ska bära upp hela konstruktionen i ytterkant. . 
Imorgon åker jag med Svante till Burträsk och sen åker jag hem igen på lördag och lämnar Svante där tills på onsdag. Så då är det väl kanske möjligt att vi hinner jobba på en hel del i helgen. Men så ska det ju bakas också, och städas då det vankas treårskalas inom en snar framtid. Tre år! Kan ni förstå? För det kan nämligen inte jag. 


Jag har svept en Nocco. Men jag känner mig bara tröttare nästan. Effekten kommer väl när jag ska sova, som vanligt. 

Annars då? Inte mycket. Jag försov mig igår. Jag vet att jag vaknade av larmen. Och jag är mycket medveten om att jag somnade om igen. För att sedan vakna en timme senare och inse att FUUUUUUck jag kommer bli sen. Upp som ett skott, i med linserna, på med första bästa kläder (kanske inte bästa för dom skulle eventuellt ha behövt en tvätt) och snygga upp sig lite. Om det ens är möjligt. Och iväg med bilen. Jag är ändå impad över mig själv, då jag ombytt och klar ändå stämplade in 15minuter över. Det går alltså att göra sig klar snabbt om man bara har ivern uppe för det. . 

RSS 2.0