Eller krauta som vissa säger.

Ja. Jag är ganska dålig på att blogga nuförtiden, men jag är faktiskt upptagen med att bara njuta av livet. Livet är bara helt underbart (utemellan) och det måste man ju då ta tillvara på.

Idag till exempel har vi shoppat lite grundfärg, en ny utelampa och färgskrapor. Vi har filosoferat lite badrum och varit på k-rauta. Och jag filosoferade lite kök.

Billigt.

Men man måste ju få drömma lite. Och det tänker jag göra nu, i vår renbäddade säng med nya lakan från Ikea och sommartäcken(!) bredvid min karl.


Semester

Ja vad kan man säga..

Det är underbart med semester. Särskilt semestersemester. Vi är i Härnösand, stannade två nätter i junsele och begav oss ut mot kusten och hamnade i Härnösand. Där vi nu spenderar vår tredje natt.

Tanken var att Roger och Co. skulle plocka upp mig här igår/imorse och vi skulle åka vidare till Danmark. Men den resan blev inställd då Rogers mor hamnade på sjukhus. Så jag har mest dåligt samvete över att jag är här och inte hemma.

Men imorgon ska vi iallafall börja röra oss norrut igen. Om vi tar oss hela vägen till Sävar vet jag inte, eller om det blir stopp i ö-vik.

Idag har vi varit på Hemsö-fästning och sedan även på smitningen och klättrat i berg. Vi har svettats som grisar med andra ord. Och det lät som att vi skulle ge oss på Skuleberget imorgon. Ja jösses.

Min kära mor och hennes sambo gick iväg på promenad. Jag gick och la mig halv tio. Jag började må så jäkla dåligt, fick ont i magen och så. En fis som satt sig på tvären som min älskade skulle säga.

Nä jag ska försöka sova nu. Det gick så himla bra för en stund sedan, men så fort jag klätt mig och borstat tänderna och sånt så är det som att man piggnat till.


Inte särskilt imponerad kan man väl säga

Vi befinner oss i junsele och har sovit här en natt och kommer bli en natt till. Det är inte jättespännande men det ska det ju inte vara när man är på semester heller.
Det mest spännande än är väl själva bilresan, jag har ju sen jag tog körkortet för 4(!!) år sedan blivit grymt åkrädd. Särskilt när jag åker med folk som verkar kolla mer på annat än på vägen.

Igår var vi ut och åt. Corner house eller nåt sånt om jag inte minns helt fel. Det är väl inte den mest fantastiska resturangupplevelsen jag varit med om kan man väl säga.

Först ville vi beställa pizza men fick beskedet att det är slut. Jaha ja men då tar vi planka då. Nä men den är också slut. Jaha. Ja men vi säger såhär då, vad finns?

Tyckte lite synd om personalen, det är aldrig kul att behöva säga att sakerna inte finns att erbjuda. Så vi beställde något som fanns, i mitt fall entrecote med tzatziki, ratatouille och pommes. Och det godaste i rätten var pommesen. Köttet var helt genomstekt, eller destroyed som man måste säga utomlands, trots att jag beställt medium. Men det är ju inte så enkelt(trots att man borde kunna på en restaurang). Men det var ju snällt att fråga iallafall.

Och ja. Som grädde på moset så var entrecoten förstörd med grillkrydda. Grillkrydda! Kan ni fatta? Men mätt blev vi iallafall. Mest på mina pommes frites. Mamma och Egon beställde Biffstek och fick stekpotatis till - som man tömt en grillkryddaburk på. Kryddan på bordet? Grillkrydda. Ifall 1 ton inte vore nog.


För det har jag förtjänat

Nu har jag semester! Tjoho!
Fredagen gick ju så sjukt långsamt att jag var rädd att resterande två dagar skulle vara lika sega men ack så fel jag hade. Det gick alldeles lämpligt fort och jag hann nog göra allt jag tänkte göra. På jobbet.

Hemma har jag inte hunnit göra lika mycket. Inte mycket alls faktiskt. Dammsugit är typ det enda. Och inte har vi rednbäddat sängen heller, utan det blir som jag misstänkte - när vi kommer hem från Danmark. 
Just nu sitter jag och väntar på att min kära mor ska komma med husvagnen så att vi kan åka någon gång. Jag ska följa med henne och hennes sambo på semester. Vi styr först kosan till Junsele, och sedan är det planerat att dra oss mer ner mot Sundsvall. Roger blir kvar hemma, dom ska rulla ut gräsmattan imorgon.

Man kan väl säga att dom inte var helt jättesupernöjda kanske i att jag överger dom i ett sånt stort projekt. Jag får kompensera med att typ jobba jävligt hårt när jag kommer hem istället. Och tjata lite mer på min fader så att han kommer och hjälper oss med fönstrena. Det måste bli gjort nästa vecka för det är deras sista semestervecka.

Alltså... Är det bra att man är stressad över småsaker redan första semesterdagen. Också vaknade jag kvart i sex i morse. Pigg och glad, not. Tur man kunde somna om, för att vakna en halvtimme senare av någons alarm. Hrmm.. Nåväl.

Om fyra veckor börjar jobbet om igen.
Jag tror faktiskt jag kan leva med det. Fyra underbara veckor innan allt återgår till det normala. Nu ska jag njuta av min semester, och fundera över om det är något som jag har glömt att packa ner. . .

Hur många timmar sa du att det var igen?

Det är lite drygt 34timmar kvar tills jag får semester. 34 långa timmar. 34 timmar är ju egentligen inte så mycket, men det är liksom 34 timmar. Två arbetsdagar. Jag hoppas på kaos, så tiden går fort!

Och vi har börjat beta av här hemma. Monterat ner vår soffa, monterat ihop soffan vi får låna av bror. Våran soffa går i sin tur vidare till Rogers bror, och hans källare. Så när min bror vill ha tillbaka sin soffa så sa vi det att vi köper en ny.

Så jag hoppas att det dröjer. Minst ett år. Helst två. Så kanske vi har råd^^.

Vi städade lite i källaren igår också. Förråden, tvättstugan. Bar ner kartongerna och det blev så jäkla gött alltså. Projektet för dagen är förutom att jobba och överleva, tvätta mer och kanske städa. Och vika tvätt.

Jag börjar förstå varför jag är så trött jämt, utöver det faktum att vi sliter som djur och inte lägger oss i tid. Jag sover ju för fasen inte på natten. Inatt vaknade jag 3.40. Klart man blir zombie om man inte får en hel natts sömn nån gång.

Ikväll ska vi förresten renbädda. Eller det var planen, om det har varit planen en lång stund så det är mycket möjligt att det inte alls blir ikväll utan kanske mer i stil när vi har varit i Danmark. Då man får njuta av det.

Hm nä. Frukost på det här kanske. 34 timmar kvar. Och 15 minuter.


Torsdag

Jag fattade inte slutet på mitt senaste inlägg, men jag skrev det ju kring halv fem i morse så who can blame me om jag var lite trött liksom.

Annars har dagen gått superbra. Både på jobbet och hemma, har hunnit packa upp alla grejer vi fick med oss från svärfars. Vi har hunnit köra bort det som skulle bort, vi har flyttat frysvarorna till boxen och kört bort den gamla. Sen har vi inspekterat Rogers kompis hus.

Så det blev lite gjort idag med, sent blev det också. Och jag har inte ens duschat än. Tur jag har sovmorgon imorgon. Och 3(!!!) dagar kvar till semester.

Känns lite jobbigt att typ alla andra går imorgon men jag får tänka på pengarna. Och min kärlek till jobbet. Och dom fyra nästkommande veckorna.

Känns lite taskigt förresten att räkna ner till semester, för jag räknar ju samtidigt ner hur lite semester hälften av mina kollegor har.

Men dom har ju fått ha sina veckor. Nu är det min tur!


Torsdagen från Hell.

Tänk om mina fyra semesterveckor kunde gå lika långsamt som den här. Vad mycket jag skulle hinna göra!

Den här veckan tar fan aldrig slut. Det är bara torsdag idag! Helltorsdag dessutom. Kanske att tiden går snabbt i man inte hinner tänka.


Tid, ork, sömn.

Ikväll har jag inte varit på topp. Jag har varit grinig och less och trött och slut och allt möjligt.
Roger släppte väder och varnade mig "sitter du kvar där kommer du att dö". "Vore väl nästan lika bra" svarade jag. Är det bra det eller?

Jag känner mig bara så otillräcklig. Jag vill göra så mycket men orkar inte. Sömn, tid och ork är typ något jag inte sett skymten av på länge. "Vad är det?" säger vi.

Det ser ut som hej kom och hjälp mig här. Igen. Och på måndag börjar semestern. Men har man tid att gör nåt? Nä. För då åker man bort. Jag som tänkte hinna göra klart det här från svärföräldrarnas vind, kanske måla färdigt i källaren. Ikväll kom bror förbi med sin soffa som vi får låna på obestämd tid. Så vi måste svinga om där, montera och omontera.

Också skulle jag behöva städa. Och tvätta. Och diska. Och städa lite mer. Och vika tvätt. Jag vet inte hur jag ska få tiden att räcka till, för det ska helst vara gjort igår. Men innan måndag. Senast.

Bra Elin. Gå in i väggen precis i tid till semestern.


Hälften

Vår bergvärmesatsning verkar ge utdelning. Kan man väl säga. Och lite mer energiekonomiskt tänkande kanske.

Vi stängde ju av alla element. Och pumpen, och startade den bara när vi behövde varmvatten. Men själva elen har vi inte varit så sparsamma med.

För maj månad betalade vi 3227kr. Vi har mer ön halverat den, då vi idag fick räkningen för juni. På 1270kr. (Med nätavgift).

Hur awesome?


För att bli vuxen

Dag 2 på denna 7dagars vecka. Sista veckan innan det är dags för 4 veckor semester. Den känns välbehövd, frågan är dock hur mycket semester semestern blir när man är husägare.

Igår började vi om vårt nya nyttiga liv. Igen. Eller jag gjorde, Roger åt ben&jerryglass.
Sen började jag gå igenom det vi fick med oss från svärföräldrarnas vind. Jag fattar inte vart allt ska få plats. Jag vet inte ens hur allt fungerar. Typ en sån här kaffepressargrej. Jag dricker ju inte ens kaffe, men alla resonerar som så att det är lika bra att jag börjar.

Och det är väl visserligen sant. Man är inte fullt vuxen om man inte kan dricka kaffe. Och vin. Och öl. Men det är ju lite en annan sak. Men jag resonerar ju som så att varför ska jag lära mig att dricka något jag inte tycker om från början? Jag dricker visserligen te jag inte gillar ibland också..

Man kanske ska ge det ett försök. Och bli vuxen. Kaffe är väl bättre än läsk? Eller?


Rensa. Rensa. Rensa.

Idag har hela dagen, hela min lediga söndag, spenderats åt att rensa svärfars vind. Dels för att vi skulle få igen det som var Rogers och dels för att det var hög tid.

Så vi fördelade arbetet. Roger tog emot, hans bror skickade ner från högst upp i trappen, och jag sprang som quadimodo mellan/under takstolarna och langade grejer som skulle ner. Vilket ju var allt. Det kändes lite som på teve. Ni vet... Extreme hoaders.

Det värsta är att vi typ har hälften i vår källare, och hälften är snört. (Skämt åsido, men en fjärdedel kanske.) Vi, alltså jag, ville behålla alla möjliga märkliga saker. Så till veckan blir det nog en andra sortering här. Set blir nog bra.

8 timmar tog det, med mat/fikapaus och allt sånt. Från vind till källare. Då kanske ni förstår omfattningen av den här utrensningen.

Nånå. Sova nu, alldeles för sent som vanligt men vi har varit och sett film hos Rogers och hans brors vän. Dead man down. Rätt okej faktiskt.
Imorgon börjar sista arbetsveckan innan semester. Gud så skönt!


Insane

Jag har suttit och kollat på hemnet idag. Burträsk. Inte för att jag ska köpa ett hus, utan mer av nyfikenhet.

Fattar ni hur sjukt det är att vi för vårt hus hade kunnat få 2-5 hus i Burträsk. Om man ser till priserna dagens hus ligger ute för. Fattar ni?! 2 till 5 hela hus på ca 120kvm.

Det är typ enbart läget man betalar för. Men sinnessjukt att vårt hus hade kostat typ en fjärdedel om det legat i Burträsk.


Maskinisten jer dö

Alltså... Den här lilla maskinisten som ser till att man kliver upp när man ska verkar ha gått på semester i förtid. Jag har varit så nära på att försova mig typ varenda dag hela jäkla veckan.

Och jag har en vecka kvar. Med tidig morgnar. Ska upp 4.30 alla dagar utom tisdag, så jag törs nästan sätta pengar på att jag kommer att försova mig minst en av dagarna.

Jag har som mål att inte göra det. Men som sagt, maskinisten verkar vara på semester. Eller så ha'an dödde.


Inte helt normal

Jag tror att nån kommer att vara lite irriterad när nån kommer hem. Anledning; nån väckte nån klockan 4 inatt, övertygad om att sängen halvt brakat och vid den tiden då lutade.

Det gjorde den inte.
Och jag måste sluta drömma konstigt. Säkert teets fel.


Det går bra nu. För tillfället.

Alltså... Jag börjar bli lite orolig här.
Varför mår jag såhär bra, och är såhär nöjd och tillfreds med livet? Det är såklart inget dåligt egentligen men jag vet att det inte brukar vara såhär. I alla fall inte såhär länge.
Så jag börjar bli lite orolig. För när kraschen kommer så kommer den att komma ordentligt. Kanske blir ett riktigt meltdown.

Visste jag inte bättre skulle jag tro att det var nåt fel på mig. ^.^


Eller vänta, va?

Idag har flitens lampa lyst. Typ.

Det känns som att jag har varit överallt. Och gjort allt. Men ändå inget. Men något. Eller va?

När jag kom hem så höll karlarna på att försöka få upp den där bamsesten som gömde sig under gräsmattan. Förlåt. Mossmattan, som blev en jordmatta. Som snart är en gräsmatta igen.
Två traktorer krävdes det. Eller tekniskt sett är det väl en traktor och en bakgrävare. Men det gick. Dom grävde först och sen drog svärfar med bakgrävaren och Roger knuffade på med traktorn. Aka L30:in. Vilket tydligen är modellen på traktorn.

Upp kom stenen iallafall efter mycket om och men. Och medan dom sjåade med det så målade jag pannrummet ett varv till. Men jag är fortfarande inte nöjd. Det är ojämnt och nyansskillnader och bara dåligt. Men det blir ändå bra. Men dåligt. Eller va? Bättre än från början. Och så ljust. Och fräscht.

Men vad hände med vår tidigkväll?


Guten morgen, och vem har haft sönder alla klockor?

Alltså idag...
Tiden går så sjukt långsamt när man ser fram emot något. Tiden står typ still. Man jobbar, och sen kommer man hem och jobbar lite mer. Och sen går man och sover i 4-5timmar. Upprepa. 10 dagar till. Jag jobbar 9, av dom.

Tänkte att jag skulle köra helt slut på all ork såhär innan semestern. Och att tiden skulle gå snabbare. Fast det var visserligen måndag nyss. Och nu är det torsdag. Och snart är det måndag igen. Sista måndagen.

Jag som precis blivit varm i kläderna ^.^


Trött och slut

Det börjar kännas i kroppen och huvudet och överallt att man har jobbat i 1år. Och att man inte sovit ordentligt på 2 månader.

Roger sa igår att han inte fattar hur jag klarar att kliva upp 4.30 och ändå vara människa trots att jag sällan går och lägger mig före 23.

Och det är ett under för mig också. Men då sover jag å andra sidan oftast en stund efter jobbet ibland. När jag helt enkelt inte kan hålla ögonen öppna.

Ikväll ska jag måla i pannrummet. Hoppas jag inte somnar i färgen.


Now I'm falling, It's Allright it's Allright, It's gonna look like I'm flying!

Jag hade en jättekonstig kväll igår. Jag och Roger brottades i sängen (nej jag menar inte sex, vi brottades. Eller jag kittlade honom och var dryg och han försökte hålla bort mig). Och jag skrattade så jag grät, det bara forsade.

Sen kom en märklig känsla över mig och skrattgråtet övergick typ till bara gråt. Det slutade bara inte komma, även fast det inte var roligt längre.

Det var skitjobbigt helt enkelt, men nu kanske jag har det ur systemet. Hoppas jag. Jag har ju varit ovanligt positiv på senaste tiden och det är väl som man säger...

The higher you fly, the harder you're falling down. Eller nåt.


"Nooo I'm late again!" No I'm not

I morse vaknade jag 5.45. Precis som igår.
Övertygad om att jag försovit mig igen. Upp fort som fan. "Men vänta nu..." poppade en tanke upp i mitt sömniga huvud. "Jag är ledig idag". Störtdök i sängen och sov förbi dom två larm jag ställt 7.30 och 8.00 och vaknade 9.30.


Och då kände jag lite som jag kände igår. "Fan.". Jag väntade nämligen besök. Jag och bästa Therese hade bestämt dejt och planen var att hon skulle fara från sig 9.30. Turligt nog (?) är det 4 mil, och hon var lite försenad, så jag hann ändå fixa och greja lite. Plocka undan, dammsuga och snöra ihop en hallonpaj. Mmmmpaaii.

Nån gång i framtiden ska jag testa att kliva upp när jag vaknar, även om det känns aptidigt. Kanske på semestern kan jag testa det. Fast då driver jag väl Roger till vansinne. Men det kanske blir något gjort här hemma då.


Therese tyckte iallafall om min paj. Jag också. Jag överträffade nästan mig själv den här gången. Har man bakat för mycket paj i sina dagar förresten, om man kan receptet utantill. Fast det är inte så jävla svårt. Jag har kunnat kladdkaka utantill också, då jag och Chrill bakade det praktiskt taget varje gång hon var hos mig. Vilket var ungefär 1-2 gånger i veckan. Ett under att vi inte drev mamma till vansinne. ^
 
 

25 minuter

I morse så stängde jag av alla fyra alarm och bestämde mig tydligen att jag minsann förtjänade att sova lite till.

Kvart i sex, alltså ungefär när jag normalt brukar stänga av bilen utanför jobbet, så vaknade jag med ett ryck. Upp fort som fan, jag väckte förmodligen Roger, i med linserna. Fixa en typ anständig frisyr och dra på dig dom närmaste, snabbaste kläderna du kan hitta. Drick lite munskölj och kör (lagligt) till jobbet och var där inom 25 minuter.

Det kallar jag uppvaknande.
Och jag har ändå haft en bra dag. Inte irriterad eller nåt. Jag har till och med tagit på mig ett extrapass. Vem behöver vara ledig när man kan jobba? :)


Blekare än döden själv

Jag har bestämt mig för att bli brun i år, istället för rosa/röd. Det innebär att jag är likblek i jämförelse med alla andra typ. Men det börjar ta sig. Man kan se vissa nyansskillnader iallafall! Typ fyra nyanser av beiget typ. Hahaha.

Men fortsätter det fina vädret så kanske jag lyckas bli lite brun iallafall, tills jag kommer tillbaka från semestern. Kanske. Troligen inte.

Och jag försöker att sola benen mer. Det är ju då lite svårt då jag ännu inte har någon gräsmatta och jag vill inte gärna sitta i jorden eller på uppfarten och sola. Och på altanen är det inte sol längre när jag kommer hem.

Vilket dilemma.
Och benen är ju så ful också. Likblek på riktigt och såriga av alla myggbett. Idag blev jag biten av en bräms också. På ett myggbett. Jag vet inte riktigt hur den tänkte där men... Den tänker inte alls nu för jag slog ihjäl den.

Men det blir som en ond cirkel det här med benen. Dom är vit för att man inte vill visa dom och man vill inte visa som för att dom är så vit. Och på så sätt blir dom inte .. Nån färg alls.

Fattar ni vad jag menar? För det gör inte jag! :)


Bicyklat lite

Jag for ut och cyklade när jag kom hem. Tänkte att det dels är roligare och dels att det kanske är lindrigare för mitt lilla knä.

Fy bövelen vad jobbigt det var. Skulle för det första kollat hur luften i däcken var. För det andra skulle jag valt en enklare väg. Lite planare kanske. Och för det tredje så skulle jag kanske ha cyklat kortare.

Nu blev det 1,6mil. Uppför. Motvind. Och när jag vände så såg det ut som himlen skulle öppna sig. Och det var lika mycket motvind hem. Jag fattar inte.

Och jag hade inte ont i knät när jag cyklade.
Men jag har nu. Inte som när jag gått, men det är ju där ändå. Skitknä som får en att känna sig som en 70åring. Eller nåt.


It's sunday. It's a sunny day

Alltså... Det är riktigt tufft att kliva upp halv fem på en söndag. Särskilt när man inte tog sig isäng i tid. Vilket ju kanske beror på att jag sov 3timmar kring middagstid. Kanske. Troligtvis.

Jag är lite .. Inte orolig, men nervös över hur den här dagen kommer att gå. Och jag är inte säker på att det ens är befogat.

Och jag känner mig inte helt i mitt esse idag. Känner inte riktigt att jag kan hitta dom där 100%-en att ge. Men jag vet ju att dom finns där, jag brukar ju vanligtvis racea jävel på söndagar.

Det är ju konstigt att man alltid ska vara bäst när ingen kan se en ^^.


Dumt.

Usch.

Jag fastnade i Charlies Änglar.

Och det är så dåligt. Superdåligt.
Och jag kan ändå inte sluta se.
Det är helt fruktansvärt.

Jåhådå.

Jag hade fel igår. Jag har haft en ganska bra dag idag också, trots att jag trodde att jag skulle ha en ganska crappy dag idag. Och det är ju tur det, så att det inte var tvärtom.

Det enda som inte har varit jättebra idag är väl att jag har haft ganska ont i huvudet, men så går det om man tänker för mycket. Eller hur var det nu igen.

Det är så underbart härligt när man känner sig tillfreds med vad man lyckats åstakomma under dagen. Jag har hittat lösningar på "problem". Men ännu inte framfört mina förslag. Något borde ju välkomnas iallafall. Kanske. Man vet aldrig förrän man provat, och det värsta som kan hända är att det inte blir någon förändring och då fortsätter vi såhär.

Jag städade bak på lagret idag. Igen. Och jag blev inte ens jätteirriterad, som jag normalt brukar bli. Är det såhär det känns att vara lugn och harmonisk även fast det kan vara ganska kaotiskt runt om en? För det är en helt jävla underbar känsla som jag hoppas att jag kan få behålla.


När jag kom hem så gick jag ut och gick. 7 härliga km i det soliga vädret. Tänk om ändå, mitt knä kunde vara som det ska. Då skulle allt vara så fantastiskt enkelt. Eller, det är iallafall det jag inbillar mig.
Sen när jag kom hem la jag mig på kökssoffan. Och jag lär mig aldrig. Så jag har sovit 3 timmar ungefär. Vilket inte gör underverk för min rygg som redan är ganska dålig.

Roger brukar fråga om jag fick komma från Hemmet.
Och jag tror fan inte det. Jag rymde nog.

Bra bra. Bara bra

Ikväll har vi varit och hämtat frysboxen som vi fick köpa av Rogers pappas vän. Som ny, 1000 spänn. 400 liter. Härligt!

Sen är det bokat lite tractorpulling i sommar också, inte bara i höst. Helt awesome att börja semestern med en tur till Danmark igen.

Haft en överlag ganska bra dag.

Nä. Den har fan varit bra. Med undantag då från där jag fick ett mindre dampanfall på Roger/datorn ikväll. Men lyckades få över låtarna ganska snabbt sen jag väl fick sitta ifred och programmet startade.

Så jo.
Idag har jag känt mig bra. Och haft en bra dag. Och jag är rätt säker på att imorgon kommer vara annorlunda. Nu ska jag försöka sova. Om 4,5 timmar ska jag upp igen.


Min nya idol

Jag har fått en ny idol idag.

Min kollega.

Att han klarar dom här torsdagarna utan ett sammanbrott kan bara betyda en sak.

Han är Stålmannen.


Jobbfilosofier.

Jag håller på att granska mitt schema och funderar litegrann. Och kommer fram till att jag även i år jobbar på min födelsedag. Den infaller på en söndag i år, så jag får ju iallafall dubbelt betalt.
 
Jag jobbade även på min födelsedag förra året - då var det lördag. 2011 vad det en torsdag, och inventering. Året innan det hade jag inskolning och jobbade stängning. Året innan det jobbade jag i ladugården, och då hade en kossa kalvat. Och året innan det.. var det 2008. Och så långt minne har jag faktiskt inte. Men det är mest troligt att jag hade skola då eftersom det var en måndag. Och året innan det, 2007.. så var jag nog faktiskt ledig. Helt ledig. Det var också en lördag och då hade jag nog inte börjat jobba i ladugården.

Så jag har inte varit ledig en enda födelsedag sedan 2007. Det är alltså 6 år sedan. Och det verkar kunna bli några år till. Men, det är väl ändå inget särskilt att fylla ett år till. En bedrift möjligtvis. "Tjoho jag överlevde ytterligare ett år!".


Nu ska jag fundera vidare. Jag är sugen på att byta en helg i September. Men det är ganska tidigt att börja fråga redan nu, och sen vill man väl inte jättegärna störa folk i semestern med jobbfrågor ^.^ Jag har ju 2½ vecka på mig att lösa det. Och jag kan ju kanske redan ha löst det också. Kanske. Eventuellt. Men det är ju bra att ha backup.

Såå... Om någon av mina fina kollegor läser det här och vill byta en jämn helg mot en udda helg (14-15 sept) så skulle det rädda min dag. Vecka. Månad. Ja kanske hela sommaren!?

Nu ska jag gå och ta en dusch, för jag luktar usch. :)


I wonder how, I wonder why, yesterday you told me 'bout the blue, blue sky

Jag tänkte försöka skriva ut mitt schema för dom resterande 2½ vecka som är kvar fram tills semestern. Men det visade sig att skrivaren inte är installerad på den här datorn. Nähä, tänkte jag. Men det är ju lätt att fixa för jag har ju kvar allt så det går snabbt att installera.

Jo tjenare.
"Sätt i cd-skivan".
Ja. Bara där sket det sig ju. Vars fan är cdskivan? Alla installationspapper och instruktionsböcker och skit är ju med, men cdskivan är spårlöst borta, men jag vet att jag har sett den sedan vi flyttade in. Och jag är ju så organiserad att jag lägger allt på samma ställe.

Men jag har ju en karl också. Som inte är så organiserad. Som tycker att han har gjort det snyggt och prydligt när det är mer kaos än när han började. Förmodligen dock, lite mindre kaos än där i mitten. Jag kommer att drivas till vansinne om inte dom här bilgrejerna hittar sin rätta plats (dvs garaget eller inte här). Det är inte ett kanske. Det är, det kommer att ske, inom en snar framtid. Inte om. När. Grrrrhhhhhhh..

Om jag bara kunde hitta den där jäkla skitcd'n. Men jag kunde ju å andra sidan installera drivrutinerna på min dator som inte ens har en cd-läsare.... Hur gjorde jag då?

You spinn me right round, baby right round. Like a record baby right round round round.

Igår kväll körde jag hem från Burträsk igen. Jag hann träffa alla jag borde träffa och några fler. Jag och chrill tog oss en promenad runt Burträsk, badade fötterna i burträsket och gick sedan strandpromenaden och sen förbi skolan. Som förövigt var sig lik men ändå olik.

Fick en flashback till en mardröm jag hade, där jag blev jagad av en som ville döda mig och nästan alla dörrar var låst.

Det udda konstverket var kvar. Med barn, tuppar, raketer och penisar. Eller det är iallafall vad vi snuskisar ser.

Sen gick vi förbi Chrills föräldrar, och mormor, som jag typ inte träffat på .. Sjukt länge. Jag är lur på att det var 2011 sist. Och det är ju helt galet!

Sen körde jag hem. Den enda vägen som inte borde framkalla några negativa tankar/minnen men det började ändå skena.

Och sen kom jag av mig, för jag såg ett rosa älgtorn. Mitt ute i ingenstans och det var så underbart att se.


Fridaynightwindow


RSS 2.0