Tripp

Jag snubblade på moders bro häromdagen. Idag, fast det var igår, och fick känning av min gymolycka 2008. Eller var det början av -09? 
Eller känning och känning, jag är rätt säker på att det var en subaxulation. Axel hoppar ur led och tillbaka. Eller nästan ur led. Har hänt några gånger sedan första gången, bland annat när jag mjölkade kossa i ladugården och även någon gång på Maxi, men den här gången var det värre. Jag snubblade på trappsteget och tig emot mig med vänsterarmen om räcket och det bara brände till i axeln. Pop-pop. 

Jag har fortfarande ont nu några timmar senare. Jag vågar inte lyfta armen helt (första gången fastnade den ju så!)😱
Vet inte om man borde höra med någon läkare, eller typ 1177 om vad man kan göra. Typ rehabträna. Just efter första olyckan fick jag ju träffa en sjukgymnast som typ inte var så bra.. Och jag gjorde inte övningarna heller.. Eller ag gjorde dom men inte så ofta och helhjärtat som jag borde ha gjort...

Om huvet är dumt får kroppen lida eller hur säger man? Ung och dum. Men nåt är ju fel med axeln.

En resa för snart två år sedan



Det är något speciellt med den här bilden. Jag är inte särskilt motorintresserad eller så, men det är typ något harmoniskt över den här bilden. 
Taget inifrån tractorpullingteamet Cougar's garage i den skånska landsbygden en kväll i början av september 2013. 
Jösses vad tiden går fort. 

Nära men långt bort

I helgen är det jag och Roger som leker byggare bobs. Igår satte vi upp gips färdigt på väggen i hallen. Och sågade upp golvet. One step forward, two steps back - eller hur var det nu igen? 
Nä skämt åsido, vi ska in med golvvärme så det var nödvändigt. Och sen ska vi in med en fläktkonvektor och efter att ha skottat spån som nå toka så kom vi fram till att det var nog bra att vi gjorde som vi gjorde för det är rör överallt. Jag skojar inte. Den som byggde det här huset, eller arkitekten som ritade huset, måste ha älskat rör. För toan var också ett jäkla myller av rör. 

Men hallen är det inte så mycket kvar på även om det känns övermäktigt när det bara är ett stort avgrundshål. 

Idag har vi satt upp skiljeväggen i sovrummet vi hade medan vi gjorde the masterbedroom förra sommaren. 
Så nu är det två rum, som tanken var när man byggde huset. Det ena blir Svantes sovrum och det andra blir Svantes lekrum. Lite färg, tapeter och lister sen är dom rummen klar. 

Så det är egentligen inte mycket innan vi är färdiga. Egentligen. Men det blir för mycket på en gång. Sen är det ju det här med ekonomin också. Man skulle ha vunnit på joker, 176 miljoner. 

Men då får man väl andra problems istället. 

RSS 2.0