En sån dag idag.

Alltså idag har varit så mongo. Jag har varit på så märkligt humör, varit disträ och typ slitit som ett djur i motvind och uppförsbacke. Jag tror fan jag vaknade under sängen i morse eller nåt. Så sjukt dålig dag jag haft. Mentalt. 

Först så ville jag inte riktigt vakna. Jag tror jag fixade mig i sömnen. Sen åkte jag till jobbet, men det har jag såklart inget minne av - Tryggt!. Signaturmelodin för dagen har varit Troublemakers - Jobba ^^  (Nä. Började tänka på den nu bara). 

Har inte varit helt mig själv idag. Ganska disträ, haft tankarna på andra ställen än dom borde och humöret har väl inte varit fullt så bra som det borde ha varit kanske. Jag har känt mig sämst idag. Även fast jag vet att jag är ganska jäkla bra ibland så kommer den där andra känslan smygande ibland.
Idag har den rätta känslan inte infunnit sig bara. Imorgon tar vi nya tag och flyr ut i skogen, hem till mamma. 

The weekend

Helgen som var blev jag inte alls så utvilad som jag hade hoppats att jag skulle bli. Var uppe alldeles för länge på fredagen, väcktes klockan 6 av min älskade son som inte alls vet när eller hur man sover länge. Sen gjorde jag och kära mor Avion osäkert i några timmar, hann avverka Toys ´r us och Ikea. Tanken var julklappar. Men det blev ganska mycket annat istället ^^. Nädå. Vi var in på Kappahl och sådär men utbudet lämnar endel att önska. Jag fattar ju att dom måste prioritera bort en hel del med tanke på butiksytan. Lite nyfiken om dom tjänat eller förlorat på att flytta från Strömpilen? 
Vi var lite under tidspress också, då jag hade en annan dejt sen. Så vi bestämmde att vi skulle göra Skellefteå osäkert på Torsdag istället. Så vi åt lunch på Vezzo, varsin Calzone (jag bjöd) och sen brummade vi mot Sävar för kissepaus och hämta Svante. Sen körde jag herrskapet till Burträsk, kastade av dom i princip i farten och fortsatte mot Skellefteå. Parka bilen, möta upp los Chrillos och gå till hockeybussen - som var sen, jag hade inte behövt bryta alla hastighetsbegränsningar i världen ;) - och åkte upp till ladan. Bussen var redan full när vi fick kliva på, så vi fick stå. Men jag säger då det, många experter på bussen. Busschauffören har ett lätt jobb, som får veta hur man ska och inte ska göra utan att ens ha frågat om råd. 

Matchen var intressant. Även där satt det en expert bakom oss som hade full koll på hur många gånger Skellefteå sköt för högt på målet. Jag hann tänka en hel del otrevligheter om gubben haha! Ingen som helst förståelse för fysikens lagar osv. "Äh vad fan nu har dom missat målet 4 gånger". (i mitt huvud gav jag till svar "Varav 3 av dom gångerna har dom styrts ut av motståndarlaget. Det är ju inte direkt så att dom är ensamma på plan med öppet mål".) 
Det lät inte ens som att dom hejade på Skellefteå. Eller motståndarlaget. Och då kan man ju undra varför man överhuvudtaget är där, betalar för en biljett för att sitta och gnälla live i 2 timmar. Skellefteå vann iallafall tillslut, med 2-0. Trots att dom "alltid är tvåa på pucken, släpper pucken för lätt och förlorar ALLA närkamper". Vi hade en intern tippning innan. Vem vinner, med hur mycket och vem gör mål. Och tro det eller ej, men jag som inte ens ser hockey eller följer tabellen vann! Tjoh! 

Efter hockeyn fick vi lifta med Chrillos morbror ner på stan. Inhandla lite käk, kinesiskt, och sen traska hem och spana in nya lyan. Efter en rejäl måltid (vegetariska vårrullar, friterad kyckling, friterade grönsaker och satayspett. Och såklart ris.) så hjälpte jag Chille att möblera om i flyttkaoset. Jag tror det blev bra. Hoppas det blev någon skillnad. Till det bättre såklart. 
Också gick vi på hemmakväll och köpte snarra. Två filmer slank med också. Blir fina julklappar till en son som inte alls kommer att bli bortskämd på något vis. 
Halv ett var jag hemma och isäng den kvällen. Lyckligtvis sov Svante nere med mor och Egon så jag fick lite sovmorgon. Till 11. Men jag kände mig inte ett dugg utvilad, tråkigt nog. Lugn Söndag, hemma tidigt. Hårt arbete två dagar och nu blir det två dagars vila innan helgen. Något som känns som att det kommer bli en väldigt tuff arbetshelg. Sista jobbarhelgen för i år! 

RSS 2.0