Den här månaden

Den här månaden har förmodligen varit den segaste i världshistorien. Januari. Brukar väl iofs vara den segaste i världshistorien alltid. Det händer inte mycket bra saker i januari, egentligen.

Det är kallt och jävligt. Men å andra sidan är det ju väldigt fint med solen och snön och frost och is och tjosan. Men vad gör det när man inte vill gå ut och njut av det för att man fryser ihjäl på kuppen.
Man har inga pengar kvar för att det var fest hela december. Nåja, det passar väl inte så mycket på mig. Vi gick inte bananas med julklappar och julmat blev jag bjuden på. Nyårsmiddagen kanske kostade lite mer än vanligt, men det är ju inte nyår varje dag.
 
Januari är en seg månad jobbmässigt, då tiden tycks gå så mycket långsammare efter jul- och nyårskaoset. Och trettondagen. Sen har folk inga pengar.
Sen vet man att man har dom kallaste månaderna framför sig innan våren äntligen vågar visa sitt tryne och sen kommer sommaren. Som alltid, av någon anledning, går så jävla snabbt.
 
Så nä.. Den här månaden är ingen favorit. Men februari är om möjligt ännu värre. Fast då har jag något planerat iallafall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0