Personligt eller slump?

Igår blev vi bjudna på en trerätters hos svärfars. Roger smet iväg ganska snabbt för att fara och roa sig/köra cross och jag socialiserade med min svärmor. I två timmar. Jag tror att det nästan kan vara rekord (i jag och socialisera alltså) och jag minns inte ens vad vi pratade oms huset och jobbet förmodligen.

Sen när jag drog mig därifrån kring kvart över åtta så fick jag en smärre chock då jag fick inte bara ett, utan två ägg på rutan.

På bilen. Medan jag körde. Livsfarligt och tur att jag inte fick möte. Och att ägget tog på "fel" sida av rutan. Jag körde bara vidare men jag blev så förbannad.
Jag skulle pallnitat, backat och slängt mig ut ur bilen och slagit ihjäl dom. Mh. Eller bara pucklat på dom lite kanske.

Jag fick tvätta bilen först, funderade på att polisanmäla men det kändes så löjligt, och sen tog jag mig en promenad för att kolla läget. Och det var precis som jag trodde, det var ingen kvar.

Så jag försökte springa lite, springa bort ilskan och frustrationen men knät sa nej så jag fick förbli arg och gå snabbt istället.

Och idag.. Idag har tiden gått så sjukt segt att jag tror klockan var 14.30 i 4 timmar. Och jag har varit så sjukt jävla trött också. Så nät jag kom hem gick jag och la mig och fick väl sova iallafall en 30 minuter innan Roger väckte mig och berättade att fasaden blivit äggad också.

...


...


...


Suck.
Det är väl en sak att slänga ägg på bilar som ändå går spola av med högtrycken, men fan att slänga ägg på husväggar. Dödsstraff ta mig fan.

Vi som har nymålat och allt. Vi har varit måttligt nöjda kan man säga och ingen har sett något. Sen är ju frågan om det är en olycklig slump att det blev vi två gånger, eller om det är något personligt mot oss.

Men jag tycker inte att jag gjort nån upprörd. Inte ens på jobbet. Och jag tror inte att jag kört över nåns katt. Och alla är ju som tjenis med Roger här i Sävar...
Militanta veganer? (Det vore ju visserligen roligt med militanta veganer som kastar ägg).

Förr eller senare kommer det ju komma fram. Alltid är det nån som skryter om sina bedrifter. Patetiskt.
Rogers bror tyckte vi skulle utlysa en "hittelön" för den som kunde peka ut vem som gjort det.


Nä alltså... Jag skulle stannat bilen igår, backat och fan bankat vett i dom. Men jag hade väl aldrig kunnat springa ikapp, så nu blir det hårdträning så jag får kondis nog att springa ikapp och spöa skiten ur snorungar.

Nä då.
Vi pratade om att polisanmäla. Roger tyckte inte det. Kanske om det händer igen. Jag tycker vi borde göra det, för då står det oftast en notis i tidningen och då läser folk och blir mer medvetna och det ökar risken/chansen att dom åker dit.

Vi får se.
Jag hoppas att det var en olycklig slump.
Eller så var nån avis på att huset blev så snyggt. Och ägg syns ju bra på svart. Hmmmm...

Död åt snorungar utan respekt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0