Temperaturen är hög uti kroppen

Veckorna går så fort nuförtiden. Jag fattar inte alls vad som hände, men imorgon är det en månad kvar till jul. En månad!? Hur.. När.. Vad hände? 

Förra helgen var jag och kära mor i Luleå och så på Creedence tribute - mycket bra om jag får säga det. Vi hade bokat hotell och sådär och påvägen upp kom vi på att vi kanske borde ha bokat parkering också. Så jag ringde, ja hör ni - JAG ringde, och hörde om hur det såg ut med parkeringar och så. Det var dessvärre fullbokat under fredagsnatten, men vi fick oss en parkering mellan lördag och söndag iallafall. När jag frågade om dom rekommenderade någon annan parkering så blev det lite luddigt och jag fick iallafall svar på var jag inte borde parkera. Det slutade med en parkering i kulturens hus (där vi ju också skulle vara på kvällen) och det blev bara 2 kvarter att gå. Hade det rätt över gatan varit ledigt hade vi bokat där, men det var det hotellet som var fullbokat när vi bokade. 
Hur som. Creedence tribute var bra. Han som sjöng lät väldigt lik John Fogerty och de hade dessutom en "berättare" som gick igenom lite Creedence historia. Så det var inte bara cover på cover. Mycket bra, mycket bra. Väl spenderade pengar. Jag är mycket nöjd, än om jag hemskt gärna hade velat se Millencolin som spelade i salen bredvid. 

Hotellrummet var fint, utsikt över fjärden/viken/vattnet om det inte hade varit is. Sköna sängar, bra frukost, nära till allt. Enda nackdelen var väl att vi inte riktigt förstod oss på hur det funkade med korten i hissarna ... hah! Men det gick bra, vi tog trapporna istället. 

På lördagen åkte vi ut till Storheden och Storshoppade. Eheh! På Dollarstore spenderade vi en dryg timme varav majoriteten av tiden var på julavdelningen. Jag trodde det skulle bli apdyrt, men mitt gick bara på 300 ungefär och jag ångrar lite att jag inte köpte vissa av grejerna jag var och pillade på. 
När vi tokhandlat färdigt åkte vi hem till hotellet, parkerade i deras garage och oh my god! Vilket projekt! Jag fick, som alltid när vi kör i städer, köra. Och utrymmet i parkeringshus är ju inte väl tilltagna och när man då dessutom kör en bil som inte är ens egna. Jag fick backa in i rutan - vilket ju innebär köra fram, backa, köra fram, backa, köra fram, backa. Men tillslut stod jag där, finaste parkeringen ever och vi åkte hissen direkt upp, snörde om kläderna och gick ut och åt på Roasters. 
Vi beställde in dryck (flädercider för min del á la Wallmans) och varsin Entecôte med pommes och rödvinssås och bea. . Som jag sa till min kära mor där och då på resturangen. "Man vet att maten är bra när man blir lite besviken när den tar slut". Så gott! Toppade den sen med lite choklad i burk, som jag i efterhand hade kunnat skippa. Så spektakulär var den inte tyvärr. 
Efter middagen gick vi tillbaka till hotellet, såg Så mycket bättre och sen gick vi och la oss. 
Söndagen innebar bara resa hem, och sen när Roger skulle möta upp oss i Robertsfors fick vi vänta lite för att han satt fast i bilkö för att det var några bilar som hade krockat. Tänk den dag folk lär sig att hålla avstånden och inse att vinterväglag innebär att det får ta lite längre tid. 
Ca 40 minuter senare så fick jag hoppa in i nästa bil och åka de sista 4 milen hem. 

Idag har jag och Svante varit hos tandläkaren, trots att Svante hade över 39graders feber. Jag hade redan bokat om tiden och sen så stod det att det blev avbokningsavgift om man avbokade mindre än 24 timmar innan. Jag vet inte hur det gäller med sjukdom, men jag tänkte att det är väl ändå skönt att ha det bortgjort. Och det är det, men promenaden dit och hem var inte så skön i denna snöstorm. Svante satt ju i cykelvagnen helt skyddad och det är väl huvudsaken att han hade det bra. En annan var ju både kall och genomsvettig när vi kom fram. Sen hade vi medvind hem, så då var det inte lika mycket is i ansiktet iallafall. 

Så vab imorgon, och försöka krya på lilleman vars feber bara verkar stiga. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0