Tisdag.

Vilken dag det varit idag. 
Har busat med Svante, eftersom vi varit lediga idag. Tänk om man hade samma energi som den grabben alltså. Fram och tillbaka i "korridoren". Sitter man där matplats angränsar till vardagsrum så springer han som en tok fram och tillbaka (ca 10 meter kanske?)  om man bara räknar 1-2-3. Han räknar själv ibland. Också springer han. Och tycker det är såå roligt. 

Sen gick vi på en promenad, och medan jag höll på monta vagnen som alltid förvaras i bagagen så sprang Svante iväg. Grannarna, om dom var hemma, måste ju tro att jag inte är rädd om ungen, det är ju faktiskt en väg där. Men jag vet att han älskar trappor, så han sprang bara till huvudentren som vi inte använder och klättrade uppför trapporna. Så stod han där och väntade på mig, för att hålla en i handen när man går utför. 

Men han har börjat trotsa lite, testa gränser. Ibland är han bara elak. Vad gör man för fel liksom. När vi var ute och gick idag så börjarde han prata om "min mamma". Så jag sa till honom att "Svante jag är din mamma".

"Nä!" 

Gulligt barn. Bilar körde förbi. "Bilbilen! Brrrrmmmm". Bussen körde förbi. "Daaaaktoooo" (Traktor). Så jag sa till honom, Buss. DAktoo. Nä Buss. Daktooo. Buss. Daktoo. Buss. Brrrrrrmmm, dakto. Buss. Brrm. 
Envis liten kiddo. Men det är så roligt nu när han pratar mer. Även om man knappt förstår hälften. Han brukar ställa sig i spjälsängen och ropa efter vatten. Det förstår jag iallafall. Hahah.


Nu ikväll gjorde vi ett ryck och bar ut lite skrot ur källaren. Det blivande Biorummet har påbörjats, panel har slitits ner från vägg och det som är skrot ska snöras - såklart - och ca 35 plankor ska vi behålla för att den del av gillestugan som inte blir bio ska bli enhetlig, istället för en fondvägg i gips. Så vi ska försöka återanvända några paneler och sätta upp när skiljeväggen är på plats. Woh. Bra att det går framåt någonstans. 
Vi sa det att nu måste vi börja försöka göra typ ett ryck på 1-1½ timme när han somnat så att vi faktiskt gör något. Städar, eller bygger. Så det går framåt i huset och inte bara... kaosar. Och det blir ju lättare ju ljusare det blir ute. Man får mer ork. Och tappar man dessutom några kilos övervikt (det finns och ta bordi) så blir det ju lättare på så vis. Haha! 

Imorgon är det woorkwoork igen, sen frisören. Som förhoppningsvis inte är Sören. Frida tror jag min frisör hette. Så det är nog lugnt. . Får komma ihåg att komma från jobbet i tid bara. Fick en påminnelse idag. Glöm inte din klipptid imorgon kl.... Jaja! . 
Blodcentralen också. Fick inte en påminnelse idag, men alltså dom kan det där med att tjata. Jag blev kallad i slutet på februari men har inte kommit mig dit. En rast räcker inte riktigt, dom har aldrig öppet när det passar och jag kan ju inte gå dit och ha svante med mig. Han river ju stället. Så än har jag inte hittat en öppning, men jag får väl försöka fixa det snart. Sen är man förkyld emellanåt och då får man inte och det är väl på dom dagar det passar bäst dessutom. Ha. 


Nä nu ska man väl hoppa in i duschen så man inte får nån att kräkas imorgon. ^^ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0