Torsdag

Denna torsdag med helmysko väder har vi spenderat till största del hemifrån. Vi vaknade, gjorde oss i ordning och hoppade in i bilen och drog iväg. En svängom förbi Burträsk där Roger lämnade mig och barnen innan han drog vidare för att inhandla lite teknik av en kille i Skellefteå. 

Efter ca 2-3 timmar kom han tillbaka, vi hängde litegrann, jag fixade middagen på älskade mors bekostnad och sen åt vi. Sen åkte vi hemåt igen, efter en mysig dag på vift. Till middag åt vi flygande jacob med en twist, och själva twisten ligger väl i att man istället för vanlig chilisås använder sweet chilisås. Och självklart både bacon och jordnötter. 


De senaste gångerna har vi kört till Burträsk via Ånäset, dels för att det tydligen ska vara närmare även om det känns som en omöjlighet egentligen. Men just nu beror det till största del på att det utförs vägarbete ungefär ... hela vägen mellan Bygdsiljum och Burträsk. Med rödljus, lots och grovt grus som resulterat i flertalet punkteringar. 
Men nu börjar jag nästan känna att det är ganska kul att köra via Ånäset. Vägen är en kort bit väldigt dålig, men annars är det E4 och fin landsväg med fina hus och kohagar. 

Vi körde dock på en liten pippifågel som flög upp från diket, och var nära att köra på flertalet andra fåglar. Typ kamikazefåglar. Det var nästan som att dom attackerade bilen med flit. 

Som sagt så har vädret varit mysko idag, det började med strålande sol men isande vindar. Sen tilltog blåsten, solen försvann och sen har det regnat i skurar. Inte riktigt så att man känner att det är juni om bara två dagar. Eller blir det en dag kanske, eftersom denna dag snart är över? 

Nåväl. 
Imorgon är det en ny dag, fredag. Roger kommer att arbeta trots klämdag och jag har stora planer på att hugga in på lite mer rensning av garderober. Det återstår ju bara att se om ifall barnen är samarbetsvilliga. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0